Skip to main content Skip to search

Makelaardij

Makelaardij

 

  • Hoe vind ik hét perfecte huis?
  • Onderhandelen? Lastig!
  • Juridische valkuilen: hoe ontwijk ik die?
  • Wat komt er kijken bij verkoop?
  • Mag ik mijn woning verhuren?

 

Huis kopen: leuk!

Zoek je een woning in Kaag en Braassem en omgeving? Makelaarskantoor Hogenboom Advies kan je helpen bij het vinden en bezichtigen van jouw ‘perfecte woning’. We kunnen voor je onderhandelen met de verkoper en kennen alle kleine lettertjes van de wetten en regelgeving. Zo wordt een huis kopen echt leuk!

 

Alles in één

Heb je nog geen passende hypotheek? Ook daarbij kunnen we je wellicht helpen. Niet alleen handig, ook nog eens voordelig: want sluit je bij ons een hypotheek af, dan kost het hele aankooptraject je niets.

 

Verkoop en verhuur

Je huis verkopen? Ook hierbij kan Hogenboom Advies je prima begeleiden. Als onafhankelijk en niet te vergeten deskundig makelaarskantoor kun je altijd op ons terugvallen. En dat is belangrijk. Met ruim 20 jaar ervaring op de woningmarkt hebben wij een groot netwerk. We verkopen je huis professioneel en zonder zorgen. Liever verhuren? Wij weten precies aan welke voorwaarden je daarvoor moet voldoen.

 

We helpen graag

Wil je iets weten over de vraagprijs, woningmarkt, verkoopperiode en kosten? Bel of mail ons gerust. Of kom langs op ons kantoor aan de Stationsstraat in Roelofarendsveen.