Skip to main content Skip to search

Verzekeringen

Verzekeringen

 

  • Waartegen moet ik me allemaal verzekeren?
  • Kan dat niet overzichtelijker?
  • En misschien ook voordeliger?

 

Wat heb je (niet) nodig?

Als ondernemer heb je wel wat beters te doen dan je te verdiepen in verzekeringen. Maar ja: belangrijk zijn ze wel. Personeel, bedrijfspand, inventaris, aansprakelijkheid: het moet natuurlijk goed geregeld zijn. Hogenboom Advies zorgt voor overzicht. Als onafhankelijk assurantieadviseur kennen wij de markt en de producten tot in de kleinste details. Wat heb jij nodig?

 

Altijd actueel

Nieuwe regels, wetten, veranderingen: de adviseurs van Hogenboom Advies houden, met hun jarenlange ervaring, de actuele ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt dagelijks bij. Het advies is daarom altijd up-to-date.

 

Zakelijk én particulier

Hogenboom Advies helpt jou als ondernemer, maar ook als particulier. Wij brengen je wensen in kaart en stellen de juiste vragen. Zo weten we voor iedereen het juiste verzekeringspakket samen te stellen. Zonder overbodige polissen, maar wel zo, dat al je belangrijke bezittingen en risico’s goed zijn beschermd en afgedekt.

 

We helpen graag

Bel of mail ons gerust voor een (vrijblijvende) afspraak. Of kom langs op ons kantoor aan de Stationsstraat in Roelofarendsveen.