Skip to main content Skip to search

Beleggersrekening

U wilt graag een hoger rendement behalen dan op uw spaarrekening. Die kans hebt u als u gaat beleggen. Wilt u daarbij wel de flexibiliteit hebben om zelf de fondsen te kiezen die u aan- en verkoopt? Met een Beleggersrekening is dat mogelijk. U neemt zelf de beslissingen en houdt zo controle over uw belegging. Wij adviseren u bij de keuze van de fondsen wel rekening te houden met uw beleggingsprofiel.

Depotrekening

Met een Depotrekening kunt u nu alvast een bedrag storten en dat pas na een aantal jaar (maximaal tien jaar) periodiek laten uitkeren. Bijvoorbeeld als extra aanvulling op uw pensioen of inkomen. De periodieke uitkering kunt u verspreiden over een looptijd van 2 tot 25 jaar.

Garantieverzekering

Met een Garantieverzekering kiest u voor de zekerheid van een gegarandeerd eindkapitaal: u weet precies hoe hoog de uitkering minimaal is op de einddatum of bij eerder overlijden. Daarbovenop maakt u nog kans op extra opbrengst door winstdeling.

Spaarrekening

Met een Spaarrekening bouwt u gemakkelijk en veilig vermogen op. Het bedrag dat u hebt gespaard, kunt u ook weer opnemen wanneer u wilt. Veelal geldt er een minimale inleg.