Skip to main content Skip to search

Pleziervaartuigverzekering

Heerlijk een stukje varen op je eigen boot. Voor de ware watersporter een manier om echt ontspannen van de vrijheid te genieten. Of het nu gaat om een sloep, een motorkruiser of een zeiljacht, iedereen wil zijn kostbare bezit zo goed mogelijk verzekeren.

Voor al die verschillende booteigenaren hebben wij de perfecte oplossing namelijk een bootverzekering op maat. Deze verzekering houdt niet alleen rekening met het type boot, maar biedt u ook volop mogelijkheden om de dekking aan te passen aan uw persoonlijke wensen en eisen. Zo stelt u zelf de verzekering samen die bij u en uw boot past.

Caravanverzekering

Een caravanverzekering is beslist geen standaard product. Een goede verzekering moet voor de caravaneigenaar maatwerk zijn en passen bij zijn behoeften en wensen.

Zo kiest u zelf de dekkingen die bij uw situatie passen en betaalt u ook alleen voor de dekkingen die u wilt verzekeren. Zo heeft u een verzekering op maat en betaalt u niet te veel.

Reisverzekering doorlopend

Vakantie, het moment waar we allemaal het hele jaar naar uitkijken. Naast de gebruikelijke zomervakantie komen ook de korte “even tussendoor” vakanties steeds meer in trek. Met een doorlopende reisverzekering bent u het gehele jaar verzekerd. Deze verzekering is modulair samen te stellen. Dit wil zeggen dat u zelf de dekking kunt bepalen die u nodig heeft.

Reisverzekering kortlopend

U boekt uw reis ruim op tijd want u wilt er zeker van zijn, dat u tijdens uw vakantie terecht kunt op de bestemming van uw keuze. Maar dan is het ook zaak om direct een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Afhankelijk van het tijdstip van annuleren brengt uw reisorganisatie hiervoor kosten in rekening.

Annulering doorlopend

U wilt vrijheid: op vakantie gaan wanneer het u uitkomt. Tussentijds genieten van een stedentrip of een lang weekend in de natuur. kortom, u trekt er regelmatig op uit. Dan is een doorlopende annuleringsverzekering voor u een aantrekkelijke optie. De annuleringskosten van al uw geboekte vakanties -zomer, winter en tussendoor – zijn dan het hele jaar verzekerd, hoe vaak u ook gaat!

Annulering kortlopend

U boekt uw reis ruim op tijd want u wilt er zeker van zijn, dat u tijdens uw vakantie terecht kunt op de bestemming van uw keuze. Maar dan is het ook zaak om direct een annuleringsverzekering af te sluiten. er kan namelijk zomaar iets gebeuren waardoor u genoodzaakt bent uw reis uit te stellen of zelfs te annuleren. Uw reisorganisatie brengt hiervoor kosten in rekening, soms wel tot honderd procent van de reissom. Een annuleringsverzekering vergoedt deze kosten. Ook heeft u met deze verzekering recht op vergoeding van ongenoten reisdagen doordat u bijvoorbeeld door vertraging te laat op uw bestemming komt, maar ook als u genoodzaakt bent uw reis af te breken.

Kampeerauto

Een kampeerauto is geen standaard product. De verzekering moet voor de eigenaar van de kampeerauto maatwerk zijn en passen bij zijn behoeften en wensen.

Zo kiest u zelf de dekkingen die bij uw situatie passen en u betaalt dan ook alleen voor de dekkingen die u wilt verzekeren. Zo heeft u een kampeerautoverzekering op maat en betaalt u niet te veel.

Golf verzekering

Alf golfer zorgt u goed voor uw uitrusting en kiest u uw materialen met de nodige zorg. U kent de merken en hun onderlinge verschillen. Zo is het ook met een golfverzekering. Er zijn standaard verzekeringen en er zijn verzekeringen die perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze golfverzekering is daar ook een goed voorbeeld van.

Hobby en sport artikelen

Ski’s, skates, surfplanken, kampeeruitrusting, foto- of videocamera’s, muziekinstrumenten. Wie actief geniet van zijn vrije tijd heeft al gauw voor een klein vermogen aan spullen in huis. Zolang alles veilig thuis ligt opgeborgen, zijn dergelijke zaken meestal wel verzekerd op een inboedelverzkering. Maar als u ze meeneemt om buitenshuis te gebruiken, blijkt schade niet verzekerd. En juist daar is het risico van diefstal, verlies of schade het grootst!

Met een Hobby & Sportartikelen verzekering bieden wij u de perfecte oplossing.
Uitrusting(en) kunnen verzekerd worden voorzover ze behoren tot een van de volgende categorieen:
– racket-/balsport
– wintersport
– wandel-/berg-/klimsport
– duiksport
– ruitersport
– vecht-/verdedigingssport
– hand-/kruisboog
– parachute-/parapente
– in-line-skaten/skeeleren
– surf-/zeilplank/kano
– kamperen
– audio/video/film/foto
– muziekinstrumenten

Lang op reis

Gaat u de (wereld)reis van uw leven maken? Een half haar stage lopen in Canada? Of als au-pair naar Parijs of voor langere tijd werken in het buitenland? Dan mag een lang op reisverzekering niet in uw bagage ontbreken. Een goede verzekering is immers de start voor een onbezorgde reis.

De lang op reisverzekering is speciaal ontwikkeld voor mensen (tot 60 jaar) die langer op reis gaan (maximaal 360 dagen).
Eerst kiest u Europa- of Werelddekking en vervolgens stelt u uit de verschillende modules uw eigen lang op reisverzekering samen die aansluit bij uw eisen en wensen.

Groeps en schoolreis

U heeft een bijzondere verantwoordelijkheid voor de deelnemers als u met een groep op reis gaat. Een goede voorbereiding van de reis is belangrijk. Natuurlijk hoort daar ook een goede verzekering bij.

Met een groeps- en schoolreisverzekering heeft u een uitgebreide dekking tegen eventuele financiele risico’s van de reis en bent u 24 uur per dag verzekerd van professionele hulpverlening door de alarmcentrale mocht u tijdens de reis serieuze problemen krijgen zoals ziekenhuisopname, een ernstig ongeval of wanneer u plotseling naar huis moet terugkeren.
Dat is wel zo’n geruststellende gedachte voor de leiding, deelnemers en de “thuisblijvers”.